2018-03-11 22:00:37
Φωτογραφία για Οι πιο βολικές στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο!
Είναι γνωστό πως το σεξ στο αυτοκίνητο δεν είναι άνετο και παρ’ όλα αυτά πολλοί το αγαπούν και το επιλέγουν με κάθε ευκαιρία! Ποιες είναι, λοιπόν, οι πιο βολικές στάσεις;

Μπορεί να επέλεγες το σεξ στο αυτοκίνητο όσο ήσουν πιο μικρή που ζούσες με τους γονείς σου αλλά τώρα που μεγάλωσες μπορεί απλώς να συμβεί! Κι επειδή είσαι αρκετά μεγάλη για κακό σεξ, βρήκαμε ποιες είναι οι πιο βολικές στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο.

Οι πιο βολικές στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο

Doggy Style

Το doggy style είναι απ’ τις πιο βολικές στάσεις γιατί υπάρχουν πολλά αντικείμενα απ’ τα οποία μπορείς να κρατηθείς στο αυτοκίνητο. Προσοχή μην πατήσεις τίποτα που δεν πρέπει! Μπορείς να βάλεις τις παλάμες σου στο παράθυρο ώστε να στηριχτείς ή μπορείς να κρατηθείς απ’ το κάθισμα. Οι επιλογές είναι πολλές.

Στο πλάι

Τόσο κλασική και γνώριμη στάση που στο αμάξι αποκτά άλλο νόημα. Τράβα τα καθίσματα μπροστά και πήγαινε με τον καλό σου πίσω. Επειδή δύσκολα χωράτε και οι δύο στο αυτοκίνητο, η στάση στο πλάι είναι η πιο βολική. Ε μην τα θες και όλα!

Reverse Cowgirl

Αυτή τη φορά θα σπρώξεις το μπροστινό κάθισμα πίσω, ο καλός σου θα ξαπλώσει κι εσύ θα είσαι σε στάση reverse cowgirl Μπορείς επίσης να κρατηθείς από κάπου (καλύτερα όχι απ’ το τιμόνι).

Road Head

Τι είναι πάλι αυτό; Είστε κανονικά στις θέσεις σας και του κάνεις στοματικό. Ενώ οδηγάει. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Επομένως συγγνώμη που θα σου το χαλάσουμε αλλά η ασφάλεια είναι πρώτη. Επομένως, μπορείς ξαφνικά να του πεις να σταματήσει κάπου και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Πότε μπορείς να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο; “Εδώ” και “τώρα”. Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι αυθόρμητο και θα δώσει μια νέα πινελιά στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να το δοκιμάσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και επέλεξε μια από αυτές τις πιο βολικές στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ