2018-03-13 15:21:19
Φωτογραφία για Από τα όρια της φτώχειας… στα σαλόνια του Χόλιγουντ! [photos]
Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και η μοίρα παίζει πάντα τα δικά της παιχνίδια. Κι αυτό μερικοί από τους πιο πλούσιους και καταξιωμένους ανθρώπους του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος το γνωρίζουν καλά, καθώς έζησαν και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Αστέρες, celebrities που -αυτή τη στιγμή- μετρούν πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, έμαθαν το τι θα πει πείνα και κακουχία, αλλά χωρίς να τα παρατήσουν, τόλμησαν, πίστεψαν στο όνειρό τους και τα κατάφεραν περίφημα.

Περίτρανο παράδειγμα, η Χάλι Μπέρι, η ηθοποιός που έχει θεωρηθεί ως μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες και μετρά στο βιογραφικό της δεκάδες βραβεία και διακρίσεις. Με ζωή που θα μπορούσε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, αναγκάστηκε -στα πρώτα της βήματα- να φιλοξενηθεί από ξενώνες αστέγων. Oι γονείς της, όπως έχει αναφέρει η ίδια, δεν μπορούσαν να της προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια, όταν εκείνη μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει υποκριτική.


Πριν αρπάξει τη μεγάλη ευκαιρία και το ρόλο του πιο γνωστού πράκτορα, ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν φανταζόταν ότι θα έρθει η στιγμή που θα απολαμβάνει εκατομμύρια δολάρια και δεκάδες ανέσεις. Ο κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ πέρασε ένα μέρος της ζωής του στο δρόμο και σε παγκάκια του Hyde Park, αφού οικονομικά ήταν σε άθλια κατάσταση. Το άστρο του, όμως, τον οδήγησε στην κορυφή με τον Κρεγκ να μην ξεχνά τα όσα έχει περάσει. «Έχω κάνει τρομερά πράγματα για να επιβιώσω» έχει αναφέρει σε συνέντευξή του.

Έχει βραβευτεί με Όσκαρ, θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους και πλούσιους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αλλά έχει ένα παρελθόν με πολλές δύσκολες στιγμές. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πριν γίνει αυτό που σήμερα όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, έζησε με τη μητέρα του σε αρκετές κακόφημες γειτονιές του Λος Άντζελες, με την πρώτη να κάνει πολλές δουλειές για να συντηρηθούν και τον Ντι Κάπριο να μεγαλώνει ανάμεσα σε εμπόρους ναρκωτικών. Λόγος, που όπως έχει αποκαλύψει, τον οδήγησε στο να απεχθάνεται τις καταχρήσεις.

«Είχαμε ένα φίλο που πουλούσε το σπίτι του. Μας είπε ότι δεν έχει έπιπλα αλλά μπορούμε να μένουμε τα βράδια και να φεύγουμε τα πρωινά για να βλέπουν το χώρο όσοι ενδιαφέρονταν. Αγοράσαμε φουσκωτά στρώματα και κοιμόμασταν εκεί» έχει δηλώσει η βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ. Η Χολιγουντιανή προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια και ακόμα και σήμερα δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε, γεγονός που την κάνει να διαχειρίζεται τα χρήματά της με σύνεση.

Ιδιαίτερα αγαπητός για την αίσθηση του χιούμορ και τους κωμικούς του ρόλους, ο Τζίμ Κάρεϊ δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια. Λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, ζούσε με την οικογένεια του, για πολλά χρόνια, σε ένα τροχόσπιτο και δούλευε από μικρός σε εργοστάσιο για να βοηθά τους γονείς του. Στα δεκαέξι του παράτησε το σχολείο και κατά τύχη βρέθηκε στο Χόλιγουντ, οπότε τον ανακάλυψε ο κωμικός ηθοποιός Ρόντνεϋ Ντέηντζερφιλντ που πίστεψε στο ταλέντο του και τον βοήθησε να προχωρήσει.

«Η παιδική πείνα στην Αμερική είναι πρόβλημα, το οποίο παραβλέπουμε συνέχεια. Αν όμως γίνουμε ένα, μπορούμε να το διορθώσουμε» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Σκάρλετ Τζόχανσον, προσπαθώντας να κινητοποιήσει τους θαυμαστές της να συνδράμουν στο έργο της. Η εκρηκτική ηθοποιός έχει αποκαλύψει, στο παρελθόν, ότι οι γονείς της κατέφευγαν σε κοινωνικά γεύματα και ελεημοσύνες για να επιβιώσουν με την ίδια να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στο εν λόγω θέμα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ