2018-03-13 18:58:43
Φωτογραφία για 4ος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO
           Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWONDO συμμετείχε στις 9-10-11/3/2018 ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ με 7 αθλητές όπου απέσπασε για μια ακόμη φορά μια από τις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και για μια ακόμη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος με μεγάλες διακρίσεις, κατακτωντας 1 χρυσό - 1 ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο στην πιο δύσκολη κατηγορία που ήταν οι άνδρες γυναίκες.....      Κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο οι αθλητές πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους και καταφεραν να ανεβάσουν τον σύλλογο στην 4η θέση της Ελλάδας σε πάνω από 100 συλλόγους. 

-1η θέση χρυσό μετάλλιο κατέκτησε για 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητος ο πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της εθνικής ομάδας για το 2018 σε 2 πανευρωπαϊκά ο Καλλιφωνης Χριστόφορος στα -87 κιλά .Ο Χριστόφορος αν και προέρχονταν από τραυματισμό και ήταν 3 μήνες χωρίς προπόνηση τα κατάφερε με την σωστή συνεργασία με τον δάσκαλο του να κερδίσει 4 αγώνες και να στεφτεί 6η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος στα -87 κιλά Ανδρών .


-2η θέση ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Δημητρακοπουλος Θανάσης όπου μετά την καλή συνεργασία με τον δάσκαλό του αν και αυτός προέρχονταν από έναν σοβαρό τραυματισμό όπου είχε μείνει έξω για 6 μήνες,κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην εθνική ομάδα στην κατηγορία των +87 κιλών Ανδρών.  

-3η θέση χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας TAEKWONDO όπου θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2018  Μεσυνδιανου Ρέα όπου έχει γίνει σταθερή σε όλα τα βάθρα των νικητών , δείχνοντας ότι είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας μας στα -49 κιλά Γυναικών. 

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο όπου για μια ακόμη χρονιά μας γεμίζουν με υπερηφάνεια ανεβάζοντας τον σύλλογο αλλά και το Αγρίνιο στις κορυφαίες θέσεις της Ελλάδας.  
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ