2018-03-13 19:00:26
Φωτογραφία για Ποια θεωρείται η ιδανική ώρα για σεξ
Η διακύμανση στις ορμόνες μας, στη θερμοκρασία του σώματος αλλά και στην αρτηριακή μας πίεση κατά τη διάρκεια της μέρας καθορίζουν τα επίπεδα ενέργειάς μας αλλά και της διάθεσής μας.

Το βιoλογικό, λοιπόν, ρολόι μας επηρεάζει διάφορους τομείς της καθημερινότητάς μας όπως αυτόν της σεξουαλικής ζωής. Ποια θεωρείται λοιπόν ιδανική ώρα για σεξ με βάση τις λειτουργίες του οργανισμού μας και γιατί;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα επίπεδα τεστοστερόνης του άνδρα αυξάνονται κατά 25-50% τη νύχτα, επειδή η υπόφυση, η οποία ελέγχει την παραγωγή της, ενεργοποιείται αυτές τις ώρες. Και στις γυναίκες όμως η τεστοστερόνη ενισχύει την ερωτική διάθεση. Η παραγωγή της ορμόνης στο γυναικείο φύλο προωθείται από το φως του ήλιου. Οι άνδρες προετοιμάζονται λοιπόν για σεξ όσο... κοιμούνται, ενώ το πρωινό φως τονώνει την ερωτική διάθεση της γυναίκας.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ το πρωί. Τις πρωινές ώρες είναι επίσης αυξημένα τα επίπεδα ενέργειας, ενώ παράλληλα είμαστε πιο χαλαροί και ξέγνοιαστοι, καθώς δεν «κουβαλάμε» τα άγχη και τις υποχρεώσεις της ημέρας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ