2018-03-13 19:15:32
Φωτογραφία για Βγήκε η προκήρυξη των αγροτικών ιατρών του Φεβρουαρίου – Μία θέση στον Μύτικα, μια στο Π.Ι. Καστού – Δεν προκηρύχθηκε ο Κάλαμος
Βγήκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη του Φεβρουαρίου 2018 για τις κενές και κενούμενες θέσεις Γενικών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ – Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ – Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων.

Καταρχήν να αναφερθούμε για τον γειτονικό μας Κάλαμο, που αυτή τη στιγμή καλύπτεται με ιατρό από το Κ.Υ. Βασιλικής και σύντομα θα υπάρξει τοποθέτηση στρατιωτικού ιατρού, όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Οδυσσέας Γιαννιώτης (δείτε εδώ).

Για το Κ.Υ. Μύτικα προκηρύχθηκαν δύο θέσεις αγροτικών ιατρών. Ένας για το Κ.Υ. Μύτικα και ένας για το Π.Ι. Καστού (άγονο), ο οποίος Καστός να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο/μενη, ότι διαθέτει και δωρεάν κατάλυμα.

Ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και να καλυφτούν και οι δύο θέσεις και μιλάμε ειδικά για τον Καστό τώρα που πλησιάζει το Καλοκαίρι.

Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Πηγή: mytikaspress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ