2018-03-14 08:59:56
Φωτογραφία για Το Εφετείο ακύρωσε την αναγνώριση της κόρης της Τζούλιας Παπαδημητρίου από τον Τόλη Βοσκόπουλο – Τι λέει η μητέρα της
Το Εφετείο Αθηνών ακύρωσε την αναγνώριση της κόρης της Τζούλιας Παπαδημητρίου από τον Τόλη Βοσκόπουλο Η απόφασή του δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί και δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης που ακυρώνει την αναγνώριση που είχε γίνει πολλά χρόνια πριν. Η Χαρά γεννήθηκε το 1986 και τότε οι γονείς της δεν είχαν ακόμα παντρευτεί, ο γάμος τους έγινε το 1990.

Ο θείος της Χαράς Βοσκοπούλου και δικηγόρος της οικογένειας, Ηλίας Παπαδημητρίου βρέθηκε στο πλατό της Tatiana Live για να μιλήσει για την υπόθεση. Η ανιψιά του δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί πια το επίθετο του γνωστού τραγουδιστή που θεωρούσε μέχρι πρότινος πατέρα της; Ο ίδιος υποστήριξε ότι η απόφαση εκδόθηκε λόγω κάποιοων προθεσμιών που δεν τηρήθηκαν και από τις δύο μεριές.

Απατούνταν να γίνει τεστ DNA για την αναγνώριση με μία τριμερή διαδικασία. Προσήλθε η μητέρα της Χαράς για να δώσει δείγμα στους δύο γενετιστές που είχαν οριστεί και από τις δύο μεριές. Στη συνέχεια προσήλθε η Χαρά και ο Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος όμως έδωσε μόνο στον γενετιστή που είχε ορίσει ο ίδιος. Οπότε το Εφετείο για να συγκλίνει όρισε μονάχα έναν γενετιστή στον οποίο δεν παρουσιάστηκαν.


Στην εκπομπή του Epsilon έκανε παρέμβαση και η μαμά της Χαράς. Η Τζούλια Παπαδημητρίου μίλησε για το πώς έχουν τα πράγματα και τόνισε πως η κόρη της αυτή τη στιγμή σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου. “Βγήκε μία απόφαση γιατί δεν έγινε το τεστ DNA”, διευκρινίζει η ίδια στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Tatiana Live προσπάθησε να επικοινωνήσει και με την πλευρά του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά ούτε ο δικηγόρος του ούτε ο ίδιος ή άλλο συγγενικό του πρόσωπο θέλησαν να πάρουν δημόσια θέση.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ