2012-05-30 18:39:10
Φωτογραφία για Ο Τζήμερος είχε ως πελάτη το Ίδρυμα... Μετανάστευσης!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλου έτρωγε, αλλού έπινε και αλλού τώρα το δίνει για τις ψήφους των Ελλήνων, ο διαφημιστής της μετανάστευσης Την άποψη ότι "κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες" εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος από τον Βήμα FM δημιουργώντας κλυδωνισμούς αφού αποστασιοποιήθηκε από το φιλελεύθερο προφίλ του για πρώτη φορά. Μάλιστα δεν μίλησε για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλλά τσουβάλιασε τους νόμιμους με τους παράνομους μαζί.

Μάλιστα στην παρατήρηση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.

Όπως όμως σήμερα αποκαλύπτει το moneypro και το parapolitika.gr ο Θάνος Τζήμερος ως πελάτη της διαφημιστικής εταιρείας του είχε επί σειρά ετών το Ίδρυμα Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ένα ίδρυμα με σαφείς πολιτικές ΥΠΕΡ των μεταναστών. Μάλιστα την εν λόγω δουλειά είχε πάρει επί κυβερνήσεων Σημίτη, όπως και πολλές άλλες εξάλλου. Θα πρέπει να ρωτήσουμε λοιπόν τον κ. Τζήμερο πότε έλεγε την αλήθυεια; Όταν έβγαζε λεφτά στην πλάτη του κρατικού ινστιτούτου ή σήμερα που επιδιώκει να μπει στη Βουλή; 

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σενάριο τρόμου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σενάριο τρόμου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ