2018-03-15 21:36:55
Φωτογραφία για Τότε δεν ήταν… οφσάιντ; Στην ΑΕΚ δεν θυμούνται, ή δεν θέλουν να θυμούνται ή δεν τους συμφέρει να θυμούνται( video )
Την περασμένη Κυριακή, ο Φερνάντο Βαρέλα πετύχαινε ένα γκολ- μισό πρωτάθλημα και έστελνε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στα ουράνια. Δυστυχώς, ο έμπειρος στόπερ του Δικεφάλου λογάριαζε χωρίς τους Κομίνη και Ποντίκη! Οι δυο τους, παρά τα ψέματα που έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, αποφάσισαν να τινάξουν ένα πρωτάθλημα στον «αέρα», υποδεικνύοντας ως οφσάιντ το πεντακάθαρο γκολ των «ασπρόμαυρων».

Στην ΑΕΚ θεωρούν επίσης ότι το γκολ του Βαρέλα ήταν οφσάιντ. Άλλωστε με το «μπούλινγκ» των παικτών της σε διαιτητή και επόπτη πέτυχαν την, καταρχήν, ακύρωση του.

Μάλλον δεν θυμούνται, ή δεν θέλουν να θυμούνται μια πολύ πιο ξεκάθαρη φάση που στιγμάτισε ένα παιχνίδι τους, όχι πολύ παλιά.

Στις 13/12/2015 για την 14ή αγωνιστική της Super League η ΑΕΚ φεύγει με τον βαθμό από την Νέα Σμύρνη με ένα γκολ αμφισβητούμενο.

Σε μακρινό σουτ του Μπαρμπόσα, ο Τζιμπούρ που είναι σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ και εμπλέκεται στην φάση.

Το γκολ τότε φυσικά μέτρησε και εμείς ακόμα περιμένουμε επίσημη «θέση» της ΑΕΚ για το (ολοκάθαρο) γκολ του Βαρέλα, που η ακύρωση του κρίνει την μοίρα ενός πρωταθλήματος.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ