2018-03-16 14:21:24
Φωτογραφία για Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μόνο στόχο έχουν την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ για τα γεγονότα την προηγούμενη Κυριακή στην Τούμπα και τη συζήτηση που έχει ανοίξει, ζήτησε να μην υπάρξει ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής.  

«Θα πρέπει όλοι να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς υπάρχει και τεταμένη κατάσταση από τα επεισόδια στο ποδόσφαιρο», ζήτησε, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας πως βουλευτές, κυβέρνηση και συνολικά το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9.89» ο κ. Τζανακόπουλος παραδέχθηκε πως είναι λογικό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να έχουν διαφορετικές απόψεις σε σειρά από θέματα. «Είναι δυο κόμματα διαφορετικών ιδεολογιών και διαφορετικών ιστορικών διαδρομών, άρα είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο πλαίσιο της πολιτικής συζήτησης, ωστόσο όλοι καταλαβαίνουμε ότι το μείζον είναι η κυβερνητική συνεργασία για έξοδο από τα μνημόνια και η θεσμική κάθαρση», δήλωσε.


Για τους δυο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει όλες τις πολιτικές και διπλωματικές κινήσεις και «περιμένουμε την απόφαση του Τούρκου εισαγγελέα», ενώ για την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων έκανε λόγο για εξαιρετικά δύσκολη και τεταμένη σχέση της χώρας μας και της Ευρώπης με την Τουρκία, ζητώντας ψυχραιμία από μέσα ενημέρωσης και πολιτικά κόμματα.

Επίσης για τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται κατά 10 περίπου μονάδες από τη Ν.Δ., ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι «μια κυβέρνηση που εφαρμόζει πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής θα έχει φθορές, αλλά τελικά το αποτέλεσμα θα αποτυπωθεί το 2019 στις εκλογές».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ