2018-03-18 11:52:14
Φωτογραφία για Το επικό τρολάρισμα του Τσολιά: H «Ελληνοφρένεια» πάει στην… ΕΡΤ αλλά όχι για δική της εκπομπή
Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο γνωστός τσολιάς της εκπομπής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέβασε ένα μήνυμα που ενθουσίασε τους φανατικούς της εκπομπής «Ελληνοφρένειας».

Η αλήθεια είναι ότι οι πιστοί τηλεθεατές της εκπομπής, που κόπηκε στα μέσα της σεζόν για λόγους χαμηλής τηλεθέασης σύμφωνα με τον Alpha, περίμεναν εδώ και καιρό την ανακοίνωση της νέας συχνότητας που θα φιλοξενούσε την τηλεοπτική σατιρική εκπομπή.

«Αγαπητοί ακροατές,τηλεθεατές, followers και λοιποί, σας ενημερώνω επισήμως πριν το μάθετε από άλλου, μόλις αποδεχθήκαμε την πρόταση της ΕΡΤ. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο»

Όπως ήταν φυσικό του tweet του έκανε τον γύρο του διαδικτύου αφού όλοι μετέδωσαν όσα έγραφε σαν επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής που εδώ και καιρό ακουγόταν ως φήμη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αποστόλης επέστρεψε με νέο tweet «γλεντώντας» τα μιντιακά μέσα αλλά και τους απλούς χρήστες που κοινοποίησαν το πρώτο του tweet. Στο δεύτερο tweet εξήγησε τι εννοούσε όταν έλεγε ότι δέχτηκαν την πρόταση της ΕΡΤ, κάτι εντελώς μακρινό από μία μεταγραφή και ένταξη στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ