2018-03-18 22:30:59
Φωτογραφία για Έσκασε νέος έρωτας! Δείτε ποιοί επώνυμοι έγιναν ζευγάρι κάτω από άκρα μυστικότητα! #survivorGR #Radio #grxpress #gossip
Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε πανέμορφο μοντέλο της χώρας μας με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία. Ο λόγος για τη Χριστίνα Στεφανίδη που µετά τον πολυσυζητηµένο χωρισµό της από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ το περασµένο καλοκαίρι έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, σήµερα, χαµογελά ξανά και, σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, ο λόγος είναι ο Θεσσαλονικιός επιχειρηµατίας Γιάννης Μυγδαλάς.

«Είναι πολύ ερωτευµένη», αποκαλύπτει αποκλειστικά άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της µελαχρινής καλλονής και προσθέτει: «Ο Γιάννης έδωσε άλλο νόηµα στη ζωή της Χριστίνας. Ταιριάζουν πολύ και είναι ευτυχισµένοι µαζί. Απολαµβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, τους αρέσει να διασκεδάζουν στα ίδια στέκια και κάνουν από τώρα σχέδια για το κοινό τους µέλλον».

Η Χριστίνα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν µέσω κοινών φίλων τους στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο επιχειρηµατίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εκείνη γοητεύτηκε από τον δυναµισµό και την αυθεντικότητά του και εκείνος εντυπωσιάστηκε από την εξωτερική της εµφάνιση και από την έντονη προσωπικότητά της. Ακόµη οι δυο τους δεν επιθυµούν να «διατυµπανίζουν» τη σχέση τους και αποφεύγουν τις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις.


Οσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, ωστόσο, µιλούν για έναν έρωτα που, αν και µετράει λίγο καιρό, έχει πολύ µέλλον µπροστά του και -γιατί όχι-  ευτυχή κατάληξη. «Ο έρωτάς τους ξεκίνησε από µία πολύ τρυφερή φιλία. Η Χριστίνα επισκεπτόταν το κλαµπ του Γιάννη κάθε φορά που ταξίδευε στη Θεσσα-λονίκη για δουλειές», αποκαλύπτει η ίδια πηγή. Οσο για την απόσταση που «χωρίζει» το ζευγάρι, καθώς η Χριστίνα µένει µόνιµα στην Αθήνα και ο Γιάννης ζει στη Θεσσαλονίκη, προσθέτει: «Η απόσταση δεν πρόκειται να σταθεί εµπόδιο στον έρωτά τους. Ο Γιάννης, όσο οι αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, ταξιδεύει πολύ συχνά στην πρωτεύουσα για να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπηµένης του».

Λίγες εβδοµάδες πριν, µάλιστα, η Χριστίνα Στεφανίδη επισκέφτηκε τη Νύµφη του Θερµαϊκού µε την καλή της φίλη Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο καλλονές διασκέδασαν στο κλαµπ του Γιάννη και την επόµενη ηµέρα εθεάθησαν όλοι µαζί να κάνουν βόλτες στην παραλία της πόλης, ενώ δεν παρέλειψαν να γευτούν υπέροχους θαλασσινούς µεζέδες σε εστιατόριο της περιοχής.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ