2018-03-18 22:39:05
Φωτογραφία για Η άγρια δολοφονία του 19χρονου μπορεί να έγινε και για ασήμαντη αφορμή
 

Μετά από σωρεία μαρτυρικών καταθέσεων που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί πλέον,

αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας - Το άγριο φονικό οφείλεται πιθανότατα σε προσωπικές διαφορές που πιθανότατα δεν ήταν και σημαντικές - Οι δράστες ενδεχομένως να είχαν καταναλώσει αλκοόλΣε προσωπικές διαφορές, ενδεχομένως και ασήμαντες, είναι πιθανόν να οφείλεται η δολοφονία του 19χρονου τα ξημερώματα στο Μαρούσι.

Μετά από σωρεία μαρτυρικών καταθέσεων που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας και θεωρούν ως την πλέον πιθανή εκδοχή το άγριο φονικό να οφείλεται σε προσωπικές διαφορές οι οποίες πιθανότατα δεν ήταν και σημαντικές.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρας αλλά και ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου που μίλησαν στους αστυνομικούς λίγο πριν το άγριο φονικό ο άτυχος 19χρονος διαπληκτίστηκε με άλλους νεαρούς. 


Όπως σημειώθηκε μάλιστα οι νεαροί ήταν σε κατάσταση μέθης ενώ μετά τον πρώτο διαπληκτισμό τους ο περιπτεράς τους ζήτησε να φύγουν από την περιοχή γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καλούσε την αστυνομία.

Πηγές από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι οι δολοφόνοι του 19χρονου δεν φορούσαν κουκούλες,  η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή πλέον στους αστυνομικούς και αναζητούνται από την αστυνομία προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ο 19χρονος ζούσε στο Νέο Ηράκλειο και κατά πληροφορίες εργαζόταν ως delivery για επιχείρηση στο Μαρούσι. Γείτονές του τον περιγράφουν ως αγαπητό παιδί.

Ο άτυχος 19χρονος
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ