2018-03-19 00:04:06
Φωτογραφία για Τις υψηλότερες διακρίσεις απέσπασε για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στα Ermis Award
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, ξεχώρισε και διακρίθηκε με την υψηλότερη τιμητική διάκριση Ermis Grand και απέσπασε 6 Ermis Gold, 1 Ermis Silver και 3 Ermis Bronze, σε πολύ σημαντικές κατηγορίες

Τις υψηλότερες διακρίσεις απέσπασε για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στα Ermis Awards, της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής διαφήμισης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει παράδοση χρόνων στα βραβεία Ermis, με δεκάδες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.

Η κορυφαία διοργάνωση του χώρου της διαφήμισης, επιβραβεύει κάθε χρόνο, τη δημιουργικότητα, τις φρέσκες ιδέες και την καινοτόμο σκέψη στην επικοινωνία. Έτσι και φέτος, τα στελέχη του κλάδου βρέθηκαν στην τελετή για να γιορτάσουν τις ενέργειες που διακρίθηκαν και αγαπήθηκαν από το κοινό την περασμένη χρονιά.


Ανάμεσα σε αυτές και η έντυπη επικοινωνία του προγράμματος “Your Face Sounds Familiar” του ANT1 TV, που τιμήθηκε με το υψηλότερο βραβείο, το Ermis Grand, στην κατηγορία AD - Υπαίθριες Διαφημίσεις. Μεγάλα σύμβολα της μουσικής  σκηνής εντάχθηκαν σε ευφάνταστα concept από τη διαφημιστική εταιρεία Frank & Fame, αποσπώντας -εκτός του Grand βραβείου- 3 Ermis Gold στις κατηγορίες «Καταχώριση», «Καταχωρίσεις - σειρά έργων» και «Υπαίθρια διαφήμιση», 1 Ermis Silver στην κατηγορία «Υπαίθρια διαφήμιση - σειρά έργων» και 1 Ermis Bronze στην κατηγορία «Καταχώριση». Για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “My Way”, ο ΑΝΤ1 απέσπασε 1 Ermis Gold, στην κατηγορία «τηλεόραση», για το project “My Way – My Market”, σε συνεργασία με την BGM OMD.

Στους βραβευμένους της βραδιάς ήταν και o ANTENNA Music, που ξεχώρισε με σπουδαίες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, απέσπασε 1 Ermis Gold στην κατηγορία «MEDIA – Ραδιόφωνο», για την καμπάνια “Easy Bake Battle”, στον Ρυθμό 949 και Easy 97,2, σε συνεργασία με την UM – Universal Media, για την εταιρεία Μύλοι Αγ. Γεωργίου, 1 Ermis Bronze, στην κατηγορία “DIGITAL / Websites / Media & Publications”, για την καμπάνια 314 records, σε συνεργασία με τη Linakis Digital, για τη Heaven Music και 1 Ermis Bronze, στην κατηγορία “DIGITAL / Craft & Function / User Interface Design”, για την καμπάνια 314 Records, σε συνεργασία με τη Linakis

Digital, για τη Heaven Music.

Ακόμη, το VICE Greece, το πιο επιτυχημένο νεανικό μέσο στην Ελλάδα, με βραβευμένα ντοκιμαντέρ και αποκλειστικές εγχώριες έρευνες, απέσπασε 1 Ermis Gold, στην κατηγορία “Digital Media”, για την καμπάνια, “BORN TO RFRSH”, σε συνεργασία με τη Mindshare, για την εταιρεία Coca Cola 3E και το προϊόν Sprite.

Οι 11 αυτές σπουδαίες βραβεύσεις αποδεικνύουν ότι οι καινοτόμες ιδέες και οι συνεργασίες που προάγουν τη δημιουργικότητα και την ποιοτική επικοινωνία, επιβραβεύονται τόσο από το κοινό, όσο και από το διαφημιστικό κλάδο, με αποτέλεσμα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να παραμένει πρωτοπόρος και να ξεχωρίζει σε όλες τις σημαντικές  διοργανώσεις.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ