2018-03-19 12:00:42
Φωτογραφία για Οι Κούρδοι παρέδωσαν αμαχητί με εντολή ΗΠΑ την Αφρίν στους Τουρκομάνους πρώην συμμάχους τους! Φθάνει η ώρα του άξονα της Αντίστασης!
Οι Τουρκομάνοι του φασισρτικού τουρκικού καθεστώτος παρέλαβαν την Αφρίν από τους πρώην συντρόφους τους του YPG made in USA και πανηγυρίζουν στους δρόμους της πόλης... Αφρίν... οι λακέδες των ΗΠΑ, του YPG made in USA τα μάζεψαν αμαχητί κι οι πρώην σύμμαχοί τους κι εκπαιδευμένοι εξοπλισμένοι μαζί από ΗΠΑ/Ισραήλ παρέδωσαν την πόλη στους λακέδες του "ελεύθερου συριακού στρατού made in USA" που πανηγυρίζουν στους δρόμους της πόλης Ώρα είναι να μας λένε, μαζί με τα σούργελα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" πως έπρεπε να τους υπερασπιστεί ο "χασάπης" Άσαντ, για να κάνουν Κουρδιστάν στο έδαφος της Αδούλωτης κι Αδέσποτης Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

- ΕΚΤΑΚΤΟ! Αφρίν... οι Κούρδοι αρνήθηκαν τη βοήθεια Άσαντ!

Οι λακέδες των ιμπεριαλιστών... Τσέτες (Κούρδοι), "ελεύθερος συριακός στρατός made in USA" κι Αλ Κάιντα made in USA... όταν μαζί ήθελαν"αραβική άνοιξη" για λογαριασμό των ιμπεριαλιστών...


Μαζί με τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους Τουρκομάνους του FSA δεν κατέσφαξαν το λαό της Συρίας για να πέσει ο Άσαντ;

Είναι αργά για δάκρυα: Ντοκουμέντο το ΝΑΤΟ μας σκοτώνει καταγγέλλει νοσοκόμα από το νοσοκομείο της Αφρίν

Όποιος ξεχνάει πληρώνει ακριβά!

Οι δικοί τους αφέντες τους εγκατέλειψαν; Κούρδοι; 20 αμερικάνικες βάσεις σε κατεχόμενα από Κούρδους Συριακά εδάφη... US established up to 20 military bases in Syria's Kurdistan

Πλησιάζει η ώρα που ο κουρδικός λαός που φιλοξενείται και προστατεύεται στη Συρία από το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ" θα κρεμάσει δημόσια τις πουλημένες ηγεσίες του YPG στις ΗΠΑ: Εξέγερση Κούρδων εναντίον της ηγεσίας του αμερικανοκίνητου YPG!

Πλησιάζει η ώρα του Άξονα της Αντίστασης!

Ούτε σπιθαμή Συριακής γης δεν θα παραμείνει υπό κατοχή... Ούτε από τον φασίστα Ερντογάν, ούτε από ΗΠΑ, Ε.Ε., ούτε από Τσέτες (Κούρδους)!

Καμιά διαδήλωση για τους Τσέτες (Κούρδους) κι υπέρ των αμερικάνικων βάσεων στη Συρία δεν θα κάνει η "επαναστατική αριστερά" του Σόρος και Cia;

- «Να θυμάσαι, ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»...

Περισσότερα για τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών: ΕΔΩ

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Οι Τσέτες (Κούρδοι) οι πιο χυδαίοι λακέδες των ιμπεριαλιστών με την παράδοση κι άρνηση βοήθειας από τον Άσαντ... τελείωσαν και τον μύθο που κατασκεύασαν οι ιμπεριαλιστές κι οι σιωνιστές γι' αυτούς.

Ο κουρδικός λαός θα κρεμάσει ανάποδα τους πουλημένους του YPG!

Το πανηγύρι των Τουρκομάνων στο κέντρο της Αφρίν... θα τελειώσει όταν αποφασίσει ο άξονας της Αντίστασης πως ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης της Αφρίν.

Αυτές οι σκηνές έβαλαν ταφόπετρα στο παραμύθι της δήθεν κουρδικής αντίστασης:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ