2018-03-19 22:17:51
Φωτογραφία για Από τη Δράμα στη Καβάλα, μπήκε στον κλειδωμένο ναό και άκουσαν τα βήματά του! (Θαύμα του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη)
Μια μητέρα, λόγω κάποιου σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, την έστειλε [ο όσιος Γεώργιος (Καρσλίδης) της Δράμας] με τα τέσσερα παιδιά της να μείνουν τρία μερόνυχτα στον Άγιο Γρηγόριο στη Νέα Καρβάλη [Καβάλας]. Μάλιστα της είπε: “Θα είμαι και εγώ εκεί”.

Το τρίτο βράδυ άκουσαν, δίχως να βλέπουν, βήματα και το θόρυβο μπαστουνιού. Στη συνέχεια άκουσαν τον ήχο που κάνει για ν’ ανάψει ένα σπίρτο, τρεις φορές. Η θύρα της εκκλησίας του Αγίου ήταν κλειδωμένη.

Όταν πήγαν στον όσιο, η μητέρα παραπονέθηκε ότι τους είχε πει ότι θα πάει κι εκείνος, αλλά δεν τον είδαν. Εκείνος απάντησε: “Ναι, ήρθα. Δεν ακούσατε τα βήματά μου, ούτε και τα τρία σπίρτα, που προσπάθησα να ανάψω για τον θυμιατό, αλλά ήταν βρεγμένα και δεν άναβαν”;Μητέρα και κόρες έμειναν άφωνες για το θαυμαστό αυτό γεγονός.

Από το βιβλίο του Μοναχού Μωυσέως Αγιορείτου, “Ο Όσιος Γεώργιος της Δράμας (1901-1959”, έκδοση Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Σωτήρος Ταξιάρχες (Σίψα) Δράμας.
Πηγή
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ