2018-03-20 08:07:19
Φωτογραφία για Εκπαιδευτική επίσκεψη της 21ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας  στη Βουλή
Την 19-03-2018 η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος 2017 – 2018, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη   στη Βουλή των Ελλήνων.  Στην επίσκεψη

συμμετείχαν ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ,  ο Υποδιοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ  καθώς και οι τριάντα τρεις (33) σπουδαστές της 21ης εκπαιδευτικής σειράς ήτοι, είκοσι δύο (22) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.,  δύο (02) του Γ.Ε.ΕΘ.Α., δύο (02) του Π.Σ., ένα (1) του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, τρία (03) από την Αστυνομία της Κύπρου και τρία (3) από Υπουργεία και Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

 Οι συμμετέχοντες, στα πλαίσια της επίσκεψης έτυχαν πλήρους και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης από την κ. ΦΩΤΙΟΥ Αλέξανδρα για την ιστορία του κτιρίου της Βουλής, καθώς επίσης για την οργάνωση και τη λειτουργία της  και ξεναγήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας, της Γερουσίας και στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος»  

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, τους Διεθνείς Οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, την Κρατική Ασφάλεια, την εφαρμογή της Διοικητικής Επιστήμης και Πρακτικής στη Δημόσια Διοίκηση, τη Δημόσια Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, την Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία. 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ