2018-03-20 10:01:34
Φωτογραφία για Tρεις νεκροί και ένας τραυματίας στην Κρήτη - Συγκλονιστικές εικόνες
 Το αιματηρό τροχαίο στην Κρήτη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ, στην περιοχή της Ψαρής Φοράδας στο δρόμο προς την Ιεράπετρα. Από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οδηγός του

αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε τοίχο.

Ο απολογισμός βαρύς: τρεις νεκροί κι ένας σοβαρά τραυματίας. Τεράστια επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ενός 19χρονου, ο οποίος εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Δυο από τους επιβαίνοντες βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Τα θύματα είναι ηλικίας 19 έως ετών, Βούλγαροι που έμεναν στην περιοχή. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, κάποιοι από τους άνδρες που βρίσκονταν στο μοιραίο αυτοκίνητο είχαν μικρά παιδιά.

Πως έγινε το τροχαίοΌλα έγιναν έξω από τον αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τέσσερις άνδρες. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να «καρφωθεί» στον τοίχο του συνεταιρισμού και να γίνει άμορφη μάζα σιδερικών.


Η πρώτη εκτίμηση των αρχών είναι πως ο οδηγός έτρεψε και γι’ αυτό το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του.

Από τη σύγκρουση, έχασαν ακαριαία τη ζωή τους δυο από τους επιβάτες. Οι άλλοι δυο απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής.

Στον τρόπο της τραγωδίας έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες. Συγκεκριμένα το όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό της Βιάννου καθώς και δύο οχήματα της 3ης ΕΜΑΚ με 9 άνδρες.

Επί τόπου η αστυνομία και ασθενοφόρα από την Ιεράπετρα, το Αρκαλοχώρι και τη Βιάννο.

Ο απεγκλωβισμός των τραυματιώνΟ ένας από τους τραυματίες, ένας 19χρονος, απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας στη Βιάννο. Αργότερα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο δεύτερος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Αργά το βράδυ, ο 19χρονος τραυματίας δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Πηγή: newsit mε πληροφορίες από cretapost.gr, ekriti.gr και cretalive.gr

Φωτογραφίες: radiolasithi.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ