2018-03-20 11:55:56
Φωτογραφία για Σε ποιες επιπλέον κατηγορίες αστυνομικών δίνεται το επίδομα παραμεθορίου
Εκδόθηκε η (υπ’ αριθ. 1742/18/557545 από 19-03-2018) διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αφορά τους αστυνομικούς που δικαιούνται το επίδομα  παραμεθορίου.

Ειδικότερα, με την παραπάνω διαταγή ενημερώνονται οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Σώματος ότι δικαιούχοι του επιδόματος παραμεθορίου, ύψους 100 ευρώ μηνιαίως, καθίστανται και οι υπηρετούντες σε μονάδες της ΕΥΠ, σε Υπηρεσίες Ασύλου, Υπηρεσίες Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και άλλες πολιτικές και στρατιωτικές Υπηρεσίες με έδρα τις περιοχές που δικαιολογούν την καταβολή του εν λόγω επιδόματος.

Το επίδομα παραμεθορίου αφορά, σύμφωνα με τη διαταγή, τους νομούς Έβρου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου και Σαμοθράκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ «η ως άνω διαταγή, έρχεται από τους εκπροσώπους της πολιτείας, αργοπορημένη και σε δεύτερο χρόνο, για να διευκρινίσει τα αυτονόητα αναφορικά με την ενιαία αντιμετώπιση χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4472/2017».

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

(asfalistiko.gr - ΕΓΓΡΑΦΟ: poasy.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ