2018-03-20 14:49:41
Φωτογραφία για Στερεά: Μια ντουζίνα συλλήψεις για κοκαΐνη και χασίς
Μεγάλη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών ξετυλίγουν οι αστυνομικές αρχές Το κουβάρι μιας εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και χασίς, ξετυλίγουν οι αστυνομικές υπηρεσίες σε τουλάχιστον τρεις νομούς της χώρας, ανάμεσά τους και η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Το πρωί της Δευτέρας (19/3) συνελήφθη στην παραλία Αυλίδας μια 31χρονη γυναίκα, καθώς στο σπίτι της βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Τα ευρήματα ωστόσο ήταν πλούσια στο σπίτι του ζευγαριού στον Ωρωπό όπου αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν και κατάσχεσαν πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης και περισσότερο από εννέα κιλά ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα και νάυλον σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Στην υπόθεση εμπλέκονται πολλά ακόμη άτομα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 12 άτομα.

Με την εις βάρος τους δικογραφία, την οποία έχει η Ασφάλεια Κοζάνης που διεξάγει την έρευνα της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ