2012-05-30 22:01:03
Φωτογραφία για Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Κουφοντίνας βοήθησε την δημοκρατία;
Μετά τις δηλώσεις - απαντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην κα Μπακογιάννη, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ επανήλθε σήμερα... χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ποια είναι η καθαρή του θέση για την τρομοκρατία.

Την Τρίτη, όχι ένα, αλλά τρία στελέχη, μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης απάντησαν με σκληρά λόγια επίσης στην κα Μπακογιάννη, η οποία είχε πει ότι 5 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στην δίκη την 17Ν.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί για επιθέσεις εναντίον μου επειδή τον καίει η αλήθεια, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας. 

Να τοποθετηθεί όμως και για τις αμετανόητες λογικές σημαντικών στελεχών του που υποστηρίζουν ότι «ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία»! και ότι «δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο»! 

Στα γεγονότα που παρέθεσα απλώς υπεκφεύγουν. Απαντούν είτε με ύβρεις και συκοφαντίες είτε και… δικαιώνοντας αυτά που είπα. Ισχύει και εδώ ό,τι χαρακτηρίζει και γενικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ: Εξτρεμισμός και αντιφάσεις. 

Όλα αυτά όμως προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών, που ήταν θύματα της τρομοκρατίας στον τόπο μας».
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ