2018-03-21 08:06:58
Φωτογραφία για (VIDEO+PHOTOS) Κομοτηνή: Ο Ταξίαρχος Χατζηγεωργίου επισκέφθηκε το “Σπίτι των Αγγέλων”
Το “Σπίτι των Αγγέλων” Κομοτηνής, δηλαδή τη Στέγη του Συλλόγου Μέριμνας ατόμων με νοητική υστέρηση “Άγιοι Θεόδωροι”, της οποίας η βασική μονάδα ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της, επισκέφθηκε ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού “Πόγραδετς”, Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου, συνοδευόμενος από στρατιωτικά στελέχη αλλά και άνδρες του Τάγματος Εθνοφυλακής Κομοτηνής, οι οποίοι και προσέφεραν στον Σύλλογο ένα καινούριο γραφείο διαθέτοντας τα έσοδα από λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποίησαν σε εκδήλωσή τους τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ταξίαρχος Χατζηγεωργίου, οι συνεργάτες του και οι Εθνοφύλακες, έτυχαν θερμής υποδοχής από την Πρόεδρο Νατάσα Λιβεριάδου και τα παιδιά του συλλόγου, καθώς και τους εργαζομένους και τους εθελοντές της μονάδας, κουβέντιασαν μαζί τους και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Στέγης.

“Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε”, σημείωσε ο Ταξίαρχος.


“Σήμερα μας επισκέφθηκαν ο Ταξίαρχος Χατζηγεωργίου και οι Εθνοφύλακες που ανήκουν στη δύναμη της 29ης Ταξιαρχίας μας, οι οποίοι και μας προσέφεραν χρηστικό εξοπλισμό γραφείου. Η αξία της ενέργειάς τους είναι συγκινητική και πολύτιμη. Τους ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς που μας έχουν στη σκέψη τους και μας στηρίζουν εμπράκτως”, σημείωσε η κ. Λιβεριάδου.

Στον Ταξίαρχο τα παιδιά χάρισαν έναν πίνακα που απεικονίζει την “Ασπίδα του Θάρρους” και τον οποίο ζωγράφισαν τα ίδια.

Δείτε φωτό κάνοντας κλικ στο λινκ του φιλικού ιστολογίου https://inkomotini.news  ΕΔΩ
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ