2018-03-21 11:56:08
Φωτογραφία για Στέλλα Εικοσπεντάκη: Αναβιώνει το φρικτό έγκλημα - Στο εδώλιο ο πατέρας για τη δολοφονία της 6χρονης
Η δολοφονία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2017 - Ο 61χρονος τότε Γιάννης Εικοσπεντάκης είχε σκοτώσει το ίδιο του το παιδί και είχε πετάξει τη σορό του σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αναβιώνει σήμερα Τετάρτη (21/03) η υπόθεση δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη από τον πατέρα της.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετά από πολύωρη ανάκριση κι ενώ αρχικά δήλωνε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας και η κόρη του είχε απαχθεί, ομολόγησε το έγκλημα αφού πρώτα δήλωσε στους πρώην συνάδελφους του ότι πάσχει από κατάθλιψη και υποστήριξε ότι ο λόγος που τον οδήγησε στο να στραγγαλίσει την 6χρονη Στέλλα ήταν επειδή εκείνη δεν ήθελε να κάνει μπάνιο!

Κατόπιν υπέδειξε και τον κάδο απορριμμάτων που είχε κρύψει τη σορό της τυλιγμένη σε σακούλες σκουπιδιών, όπου ελάχιστα λεπτά αργότερα την βρήκαν οι αστυνομικοί που δεν είχαν σταματήσει να ερευνούν στην περιοχή.

Παράλληλα, η τραγική μητέρα του κοριτσιού νοσηλευόταν σε νοσοκομείο λόγω επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί και δεν φανταζόταν τι συνέβαινε στο σπίτι της.

Ο 62χρονος σήμερα, πρώην αστυνομικός, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ