2018-03-21 15:07:18
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πραγματοποιούν μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά. Στο σημείο έχουν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σε συνεργασία με τραπεζίτες και συγκεκριμένο κύκλωμα συμβολαιογράφων, επιχειρεί την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας» και δηλώνει ότι θα συνεχίσει «να στηρίζει και να συμμετέχει δυναμικά στις δράσεις κατά των πλειστηριασμών».

«Την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση ''έριξε την μάσκα'' και προέβη, μέσω των οργάνων της, σε απίστευτη έκφραση αυταρχισμού, με βία και συλλήψεις προκειμένου να μας τρομοκρατήσει. Δεν τα κατάφερε, ούτε θα τα καταφέρει» επισημαίνει.

Έξω από το συμβολαιογραφικό βρέθηκε και ο Γιάννης Πρωτονοτάριος, καθηγητής του ΕΜΠ, o οποίος είχε φοιτητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Ήταν ένα νέο παιδί που αγωνιζόταν για τα συμφέροντα του λαού, όμως σήμερα κατάντησε να ασκεί βία και να φέρνει τα ΜΑΤ», σημείωσε.

Και στην Θεσσαλονίκη διαμαρτυρίες για τους πλειστηριασμούς

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ