2018-03-21 20:41:20
Φωτογραφία για Νέα στοιχεία για την Ειρήνη Λαγούδη – Ξεκαθαρίζει οριστικά το θολό τοπίο του θανάτου της
Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας στην Αιτωλοακαρνανία και το θρίλερ του θανάτου της καθήλωσε από την πρώτη στιγμή. Με το πέρασμα του χρόνου, τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν.

Όσο περνά ο καιρός, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της άτυχης 44χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων συνηγορούν υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής και η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στην εφημερίδα «Espresso», η υπόθεση έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι διαφορετικό από αυτό που θεωρούν οι αξιωματικοί οι οποίοι προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Ότι, δηλαδή, ο θάνατος της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών δεν είναι εγκληματική ενέργεια όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της, αλλά αυτοκτονία.


Ωστόσο, για να κλείσει οριστικά η υπόθεση θα πρέπει να βγουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. Οι τεχνικοί και οι νομικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια της άτυχης 44χρονης υποστηρίζουν, πως η προανάκριση συνεχίζεται και ότι η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Αυτή την περίοδο γίνεται προσπάθεια να σκιαγραφηθεί το προφίλ του δράστη και να βρεθούν αποδείξεις πως ούτε το μπιτόνι, ούτε το καπάκι του ήταν στο σημείο όπου βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο όταν ξέσπασε η φωτιά.

Οι έρευνες στην λίμνη Τριχωνίδα για τον εντοπισμό του κινητού της Ειρήνης Λαγούση απέβησαν άκαρπες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ