2018-03-22 02:41:46
Φωτογραφία για Περίεργο περιστατικό με τον Πάνο Καμμένο: Δύο άτομα κινηματογραφούσαν τη συνοδεία του στο Κορωπί - ΒΙΝΤΕΟ
Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης κατά τη μετάβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου από την οικεία του στο υπουργείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star, η συνοδεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας εντόπισε ένα βαν, το οποίο και βιντεοσκοπούσε την πορεία του αυτοκινήτου του κ. Καμμένου και της συνοδείας του. Αρχικά, το συνοδευτικό όχημα του κ. Καμμένου δεν έδωσε σημασία στο περιστατικό, διότι η Βάρης-Κορωπίου είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος. Στη συνέχεια, όμως και όταν το λευκό βαν με ελληνικές πινακίδες πλησίασε το όχημα του υπουργού, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Το συνοδευτικό αυτοκίνητο εγκλώβισε το βαν και ακινητοποίησε τους επιβαίνοντες, με την Άμεση Δράση να ενημερώνεται άμεσα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνέχισε την πορεία του, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσήγαγαν τους δύο επιβάτες στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε το βίντεο από το Star:

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ