2018-03-22 06:12:09
Φωτογραφία για «Τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου» απαντά ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης
  Ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης απαντά στην καταγγελία της

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) περί «πριγκιπικών παροχών» που απολαμβάνει Στην αντεπίθεση πέρασε ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης και πρώην ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών, Μπάμπης Πανοτόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) περί «πριγκιπικών παροχών» που απολαμβάνει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, η ΑΕΜΥ ΑΕ, η ανώνυμη θυγατρική εταιρία του υπουργείου Υγείας, κάλυψε με έξοδά της τη μίσθωση οικίας – την οποία ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος χαρακτήρισε έπαυλη -, τον εξοπλισμό της καθώς και τη μίσθωση αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του κ. Πανοτόπουλου, ο οποίος αμείβεται με 3.500 ευρώ το μήνα.

Ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης επεξεργάστηκε τη φωτογραφία με την έπαυλη που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ δείχνοντας, ότι στο ίδιο ακίνητο μένει η αναπληρώτρια καθηγήτρια του σχολείου, στο διπλανό έμενε η διευθύντρια της νοσηλευτικής αλλά έφυγε καθώς στο σπίτι έμπαιναν νερά όποτε έβρεχε, ενώ ακριβώς από κάτω μένει μια κοπέλα την οποία όμως δεν γνωρίζει.


Όπως σημειώνει ο κ.Πανοτόπουλος, το σπίτι νοικιάστηκε από την ΑΕΜΥ το 2016, ενώ ο ίδιος τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος της εταιρείας και εντεταλμένος σύμβουλος του νοσοκομείου Σαντορίνης φέτος. «Αυτή είναι η έπαυλη που ενοικίασε για μένα από το 2016 η ΑΕΜΥ. Προφανώς γνώριζαν από τότε ότι το 2018 θα έρθω στη Σαντορίνη και θα διαμείνω προσωρινώς μέχρι να βρω σπίτι... έχω ήδη ζητήσει από την ιδιοκτήτρια να ενοικιάσω το διπλανό (αυτό που μπάζει νερά) και μου είπε πως έχει υποσχεθεί να το δείξει στο διευθυντή ενός σχολείου και αν δεν το ενοικιάσει εκείνος, μπορώ να το πάρω εγώ...» έγραψε ο κ. Πανοτόπουλος στο λογαριασμό του στο facebook, καταλήγοντας: «Αυτή είναι η αλήθεια για να γνωρίζουν οι φίλοι και μόνο... αυτούς που τα λένε τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου...».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστήριξε, ότι ο κ.Πανοτόπουλος δεν πρόσφερε κάποια αποκάλυψη στη δημόσια συζήτηση καθώς η Ομοσπονδία είχε διευκρινίσει στην ανακοίνωσή της ότι η έπαυλη ενοικιάστηκε το 2016 και την απολαμβάνει σήμερα ο ίδιος. Πράγματι στο δελτίο τύπου που έστειλε χθες η ΠΟΕΔΗΝ στα μέσα ενημέρωσης σημειωνόταν ευκρινώς, ότι «ενοικίασαν, επίπλωσαν, εξόπλισαν έπαυλη – βίλα με χρήματα του ελληνικού λαού το έτος 2016 και τώρα διαμένει ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Πανοτόπουλος».

Ο κ.Μιχάλης Γιαννάκος τόνισε στο protothema.gr, ότι τα στελέχη της ΑΕΜΥ απολαμβάνουν αυτές τις «πριγκιπικές παροχές» την ώρα που «οι εργαζόμενοι μένουν στο κοινόβιο του κέντρου υγείας επειδή δεν έχουν σπίτι. Για τον ίδιο λόγο έχουν παραιτηθεί γιατροί» ενώ ρωτά την ηγεσία του υπουργείου Υγείας: «Σε ποιο άλλο νοσοκομείο της χώρας επιτρέπεται με χρήματα του ελληνικού λαού να ενοικιαστεί σπίτι για τα στελέχη, την ώρα που δεν υπάρχουν γάζες και άλλα υλικά;».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ