2018-03-22 14:56:39
Φωτογραφία για Οργιάζουν οι φήμες! Παντρεύεται η Αντζελίνα Τζολί – Ποιος είναι ο τυχερός
Φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τέταρτη φορά Κάτι που δεν γνωρίζει μάλιστα ο Μπραντ Πιτ.

Δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού περιοδικού θέλει την Αντζελίνα Τζολί να παντρεύεται ξανά. Έχει καταφέρει μάλιστα να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον νέο της σύντροφο. Όπως κράτησε κρυφά και τα σχέδια γάμου από τον Μπραντ Πιτ.

Θεωρητικά η Αντζελίνα Τζολί είναι ακόμα παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ. Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την κατάθεση του διαζυγίου, φαίνεται πως ετοιμάζει τον τέταρτο γάμο της με πλούσιο Βρετανό επιχειρηματία με έντονη φιλανθρωπική δράση.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο γοητευτικός Βρετανός άρχισαν να βγαίνουν στις αρχές του 2017. Το κρατούσε μάλιστα κρυφό και από τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ. «Η Αντζελίνα θα μπορούσε να πει στον Μπραντ τι συμβαίνει αλλά επιλέγει να μην το κάνει» είπε πηγή στο περιοδική InTouch. «Αν στεναχωρηθεί ο Μπραντ Πιτ όταν το μάθει, δεν την ενοχλεί».


Κρατά μυστικό τον γάμο η Τζολί

Η αλήθεια είναι πως η Αντζελίνα Τζολί έχει κρατήσει μυστικά τα σχέδιά της για τον γάμο και από τα έξι τους παιδιά. Από φόβο να μην αποκαλύψουν κάτι στον πατέρα τους. Η Αντζελίνα σχεδιάζει να πάρει την οικογένειά της και τους φίλους της στην Καμπότζη, μια χώρα που θεωρεί δεύτερο σπίτι της, για να κάνει μια παραδοσιακή βουδιστική τελετή.

Στον γάμο θα φοράνε παραδοσιακά ρούχα και θα σερβίρεται παραδοσιακή κουζίνα. «Η Αντζελίνα σκέφτεται να έχει τη Shiloh, τη Zahara και τη Vivienne για παρανυφάκια και τον Maddox στον ρόλο του κουμπάρου μιας και νιώθει πως τώρα είναι ο αρχηγός της οικογένειας. Ο Knox πιθανότατα θα είναι αυτός που θα φέρει το δαχτυλίδι και ο Pax θα παίζει μουσική. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο PRIME TIME (21/3/2018)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο PRIME TIME (21/3/2018)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ