2018-03-22 15:01:09
Φωτογραφία για Καμπύλες vs 90-60-90! Ποιες γυναίκες αρέσουν περισσότερο στους άνδρες;
Ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας έκαναν έρευνα που κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άνδρες μπορούν να θυμούνται περισσότερες πληροφορίες για μία γυναίκα που μόλις γνώρισαν αν έχει τις κατάλληλες αναλογίες μέσης και γοφών.

Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της βρετανικής Daily Mail αυτός είναι και ο λόγος που στις διαφημίσεις προϊόντων οι εταιρίες προτιμούν να χρησιμοποιούν εντυπωσιακές γυναίκες.

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα όταν ένας άνδρας κοιτάζει μία γυναίκα που βρίσκει ελκυστική, δίνει περισσότερη σημασία σε αυτήν παρά σε ό,τι ακούει.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι άνδρες προσελκύονται περισσότερο από γυναίκες που έχουν καμπύλες και έντονη διαφορά μέσης –γοφών. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας η ιδανική περιφέρεια μέσης είναι 70 cm καθώς οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν ελκυστικές τις γυναίκες που έχουν περιφέρεια μέσης από 60 ως 80 εκατοστά.

Η Daily Mail επισημαίνει πως η Κέιτ Μος, η Κέλι Μπρουκ και η Τζέσικα Άλμπα είναι μερικές από τις γυναίκες που έχουν «τέλειο σώμα» σύμφωνα με την έρευνα στην οποία συμμετείχαν 218 φοιτητές πανεπιστημίου.

Συμφωνείτε;

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο PRIME TIME (21/3/2018)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο PRIME TIME (21/3/2018)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ