2018-03-23 00:00:34
Φωτογραφία για Νυφούλα θα ντυθεί η Angelina Jolie! – Τέταρτος γάμος για την ηθοποιό
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι η Angelina Jolie παντρεύεται για 4η φορά! Συγκεκριμένα το περιοδικό Life & Style που θα κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες, με τον τίτλο «η Angelina Jolie παντρεύεται» εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από όλους τους χρήστες των social media.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα η ηθοποιός βγαίνει εδώ και έναν χρόνο με έναν εκατομμυριούχο Βρετανό φιλάνθρωπο και ετοιμάζεται να τον παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα το περιοδικό αναφέρει:

«Σταδιακά, η σχέση τους έγινε πραγματική αγάπη. Είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον πλούσιο σύντροφό της αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt. Στην πραγματικότητα, η Angie είναι τόσο ερωτευμένη που αυτή ήταν που έκανε την πρόταση γάμου».

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, γράφοντας πως τα παιδιά της θα έχουν ενεργό ρόλο στην τελετή, με τον Pax να έχει αναλάβει την επίβλεψη της τούρτας. Από την άλλη η Zahara και η Vivian θα είναι οι παράνυφες και η μικρή Shiloh θα είναι αυτή που θα την οδηγήσει στον γαμπρό. Ο Maddox θα έχει τον σημαντικότερο ρόλο και θα γίνει κουμπάρος.


Λίγες ώρες αργότερα το Gossip Cop, με ρεπορτάζ του διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση του γάμου. Μάλιστα, αναφέρει πως το περιοδικό είχε ξαναβγάλει αυτή την είδηση τον περασμένο Νοέμβριο για φημολογούμενο γάμο της Jolie, κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ