2018-03-23 10:43:00
Φωτογραφία για Καταδίωξη στη Φλώρινα: Συλλήψεις πέντε Σκοπιανών που μετέφεραν 47 κιλά κάνναβης
Στη σύλληψη πέντε Σκοπιανών, ηλικίας 22, 23, 37, 46 και 58 ετών για μεταφορά 47 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, σε περιοχή της Φλώρινας Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Φλώρινας, να κινούνται από κοινού κατά τρόπο ύποπτο δύο οχήματα.

Όπως προέκυψε, το πρώτο όχημα λειτουργούσε ως συντονιστής- προπομπός στη μεταφορά και ενημέρωνε το δεύτερο όχημα για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων, συντονίζοντας και διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη μεταφορά των ναρκωτικών ενώ το δεύτερο όχημα μετέφερε τα ναρκωτικά.

Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν σταθμεύθηκε το πρώτο όχημα με οδηγό τον 22χρονο και συνεπιβάτες τον 23χρονο και τον 58χρονο, ενώ το δεύτερο με οδηγό τον 46χρονο και συνοδηγό τον 37χρονο, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, το δεύτερο όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή της Φλώρινας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες κατείχαν και μετέφεραν από κοινού με το δεύτερο όχημα 47 πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 47 κιλών και 695 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ