2018-03-23 13:36:21
Φωτογραφία για Κυριακίδης: «Επειδή δεν έχω παιδιά, θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι δικά μου, τα λατρεύω»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης την επόμενη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Ματίλντα», που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα υποδυθεί τη διευθύντρια του σχολείου που μισεί τους μαθητές της.

 «Αυτός ο ρόλος συμβολίζει την αδικία απέναντι στα παιδάκια. Πιστεύω πως μέσα από αυτόν τον ρόλο θα περάσουν μηνύματα και οι γονείς θα γίνουν καλύτεροι. Επειδή δεν έχω παιδιά, θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι δικά μου, τα λατρεύω. Νομίζω ότι η ζωή με παιδιά είναι καλύτερη, αλλά για κάποιους γονείς μπορεί να ισχύει το αντίθετο. Με το επάγγελμα που κάνω παραμένω παιδί. Ό,τι πιο συγκινητικό ζω είναι όταν με αγκαλιάζουν οι μικροί θεατές, αυτό είναι κάτι που με γεμίζει» είπε στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου.

 «Γύρω στα 18 ανακάλυψα την κλίση μου στο θέατρο, οι σχολικές παραστάσεις ήταν παταγώδεις αποτυχίες. Στις σχολικές παραστάσεις ντρεπόμουν και η μητέρα μου μου έδινε «ματάκια» για να μη με ματιάζουν».

Για τις αποδόσεις του στο σχολείο και τη σχέση του με τα κορίτσια, τόνισε: «Ήμουν κάκιστος μαθητής, όχι μόνο κάτω  από τη βάση, κάτω από παντού. Μόνο τεμπελιά. Δεν είχα επιτυχία στα κορίτσια μέχρι τα 18. Ήμουν σαν αόρατος για εκείνες και απορούσα που οι φίλοι μου είχαν κορίτσια».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ