2018-03-23 19:50:25
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Κινηματογραφική καταδίωξη 45χρονου οδηγού – Επεισοδιακή σύλληψη από την ΟΠΚΕ
Άγρια καταδίωξη 45χρονου οδηγού ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα τροχονόμων, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο. Μία καταδίωξη που ξεκίνησε από τη Στράτο και τερματίστηκε στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου!

Αρχικά, αστυνομικοί της τροχαίας «τσίμπησαν» τον 45χρονο με ραντάρ στη Στράτο, να οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ παρά το σήμα να σταματήσει αυτός δεν συμμορφώθηκε και διέφυγε. Εν συνεχεία ωστόσο οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι καθώς αντιλήφθηκαν τον ανυπάκουο οδηγό να επιστρέφει στο σημείο και να τους ρωτάει αν το σήμα ήταν γι’ αυτόν. Τότε οι αστυνομικοί αφού του είπαν ότι πρόκειται πράγματι γι’ αυτόν του ζήτησαν τα στοιχεία του, όμως ξανά πάτησε το γκάζι και ξεκίνησε νέα τρελή πορεία!

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της τοπικής αστυνομίας σήμανε συναγερμός και ακολούθησε άγρια καταδίωξη του 45χρονου με τη συμμετοχή και αστυνομικών της ΟΠΚΕ. Μέχρι την ακινητοποίηση του οχήματος στον Άγιο Δημήτριο από θαύμα δεν προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα, καθώς ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις και παραβίασε ουκ ολίγους κόκκινους σηματοδότες επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων!


Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να αποβιβαστεί από το όχημα αυτός δεν δέχθηκε και αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψή του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης συγκοινωνιών και της μη συμμόρφωσης σε σήμα στάσης τροχονόμων. Επιπλέον του επιβλήθηκε σειρά τροχονομικών παραβάσεων που περιλαμβάνουν τσουχτερά πρόστιμα βάσει του Κ.Ο.Κ.

Με την προαναφερθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.

 http://sinidisi.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ