2012-05-31 02:06:42
Φωτογραφία για Έστειλαν αδιάβαστο τον Δημητρέλο
 Ο Δημητρέλος πήγε σήμερα να πείσει τα μέλη της Επιτροπής με επιχειρήματα του… αέρα αλλά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Διαβάστε τι γράφει το aek365.gr: «Τα μέλη της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ παρουσιάστηκαν πολύ... διαβασμένα κατά την διάρκεια της συζήτησης της έφεσης της ΑΕΚ.

Η εικόνα που έδωσαν στους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι ότι παρακολουθούν πολύ στενά το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ και ήταν πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες επικαλέστηκαν πληροφορίες του ρεπορτάζ ή και γεγονότα, προκειμένου να «απαντήσουν» στα επιχειρήματα που προέβαλε η πλευρά της Ένωσης για να πείσει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Όπως για παράδειγμα όταν η ΑΕΚ επικαλέστηκε ότι υπολογίζει να εισπράξει 4 εκατ. ευρώ από τα διαρκείας και μέλος της επιτροπής φέρεται να είπε ότι: «Πώς είστε τόσο σίγουροι, αφού στα πλέι οφ είχατε συνεχώς κάτω από 10.000 κόσμο στο γήπεδο;». Ή όταν προσπάθησε η Ένωση να πείσει ότι με καλή διάθεση από την εφορία θα ρυθμιστούν οι οφειλές της ΠΑΕ και οι άνθρωποί της άκουσαν -σύμφωνα με όσα διέρρευσαν- ότι: «Ποια καλή διάθεση; Εδώ σας έστειλε εξώδικο για διάρρηξη του άρθρου 44 και σας έχει στείλει τόσα κατασχετήρια;».Επίσης, σε κάποιο σημείο έγινε από την ΑΕΚ αναφορά της προσπάθειας που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες για να πληρωθούν ορισμένες από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και μέλος της επιτροπής φέρεται να σημείωσε ότι: «Ναι, αλλά οι υπάλληλοι είναι πέντε μήνες απλήρωτοι».

Με όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς γιατί βγαίνοντας από τα γραφεία ο Δημητρέλος είπε: «Δυστυχώς τελειώσαμε» όπως είχαμε γράψει από νωρίς το απόγευμα…
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ