2012-05-31 04:34:12
Φωτογραφία για Προσπαθούσε να διώξει αράχνη και έπεσε από το μπαλκόνι
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε τουριστικό θέρετρο της Μαγιόρκα.Η 24χρονη Σαντάλ Σέργκινσον (Chantelle Serginson), στην προσπάθεια της να διώξει την αράχνη που είχε μπει στη βαλίτσα της, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος 24μέτρων.

"Σε κατάσταση υστερίας προσπαθούσε να διώξει την αράχνη που είχε μπει στη βαλίτσα της, γλίστρησε και έπεσε από 24 μέτρα ύψος", κατέθεσε η μητέρα της νεαρής καλλονής.

Η Αγγλίδα τουρίστρια βρίσκεται στην εντατική με πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, τα πόδια και άλλα σημεία του σώματός της, αλλά οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα την κρατήσουν στη ζωή.

Οι πρώτες μαρτυρίες έλεγαν πως η Σαντάλ τσακωνόταν με την μητέρα της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όταν σε έξαλλη κατάσταση πραγματοποίησε σάλτο θανάτου. Ωστόσο, η 44χρονη μητέρα, Κίμπερλι (Kimberley), εξήγησε πως οι φωνές της κόρης της δεν απευθύνονταν στην ίδια αλλά... στην αράχνη που βρήκε να περπατά μέσα στη βαλίτσα της.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, τρεις Βρετανοί έχασαν την ζωή τους επειδή έπεσαν από το μπαλκόνι του ίδιου ξενοδοχείου, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τις αρχές.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ