2012-05-31 08:20:36
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το ματς είναι δικό του!
Μετά την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, με 84-74, η σειρά των τελικών της Α1 είναι στο 2-2 με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και τους «πράσινους» να έχουν την... συνταγή για την κούπα.

Οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, μπορεί ακόμα να μην έχουν το break και να έχουν μόλις μία ευκαιρία, αλλά έχουν τον τρόπο να κερδίσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Σάββατο το απόγευμα και να πανηγυρίσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Όσο περίεργο αν ακούγεται οι «πράσινοι» έχουν την σειρά εκεί ακριβώς που την ήθελαν. Δηλαδή στην απόλυτη ισοπαλία και στο πέμπτο ματς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του είναι οι καταλληλότεροι γι αυτήν την αναμέτρηση. Την στιγμή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα προσπαθεί να διαχειριστεί την απειρία της ομάδας του σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, έχοντας παράλληλα και τον τίτλο του φαβορί, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Θα “κλείνουν” το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σηκώνοντας μία κούπα ακόμα.

Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει οι παίκτες του «τριφυλλιού» να προετοιμαστούν καταλλήλως. Οι «πράσινοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς σήμερα, με τον “Ζοτς”¨να περιμένει τα νέα από την μαγνητική του Στράτου Περπέρογλου στον δικέφαλο. onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ