2018-03-30 00:49:28
Φωτογραφία για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήγε με 12 φορέματα στον ΣΚΑΙ! Το παρασκήνιο και οι ατέρμονες ώρες στο κανάλι του Φαλήρου
Τι αποκάλυψαν στο Φτιάξε καφέ να στα πω Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor Πανόραμα έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα ρεπορτάζ γύρω από τη χθεσινή ημέρα της στον ΣΚΑΪ δεν λείπουν. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας στο Φτιάξε καφέ να στα πω, ο στυλίστας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έφτασε στον ΣΚΑΪ με 10-15 τσάντες.

«Η Σπυροπούλου είχε φέρει παιδιά γύρω στα 12-15 φορέματα για να διαλέξει ποιο της αρέσει πιο πολύ ώστε να βγει στο Survivor Πανόραμα. Ήταν η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση καλεσμένη σε εκπομπή και αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι όλοι εμείς οι δημοσιογράφοι περιμέναμε την Κωνσταντίνα. Από ότι φαίνεται η Κωνσταντίνα επέστρεψε από το Survivor και επέστρεψε και στις παλιές της συνήθειες. Δηλαδή να μην μιλάει στους δημοσιογράφους, να κρύβεται και τα σχετικά. Ήμασταν εμείς με τηλεοπτικές κάμερες από τη 1 το μεσημέρι στο Νέο Φάληρο και η Κωνσταντίνα δεν βγήκε ποτέ. Είχε πάει από τις 12 και βγήκε 9 το βράδυ από την πίσω πόρτα. Οι τσάντες της βγήκαν με τον στυλίστα ο οποίος έφευγε. Και εξ όσων ξέρω πάρα πολλοί που πηγαίναν καλεσμένοι στο Survivor Πανόραμα, έβγαιναν για 5-10 λεπτά έκαναν δηλώσεις στις κάμερες και ξαναμπαίναν μέσα. Στην προκειμένη περίπτωση οι security του ΣΚΑΪ βγήκαν και ειδοποίησαν τους δημοσιογράφους για να μην περιμένουν άδικα».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ