2012-05-31 09:41:51
Φωτογραφία για Εντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα
Τις επικαιροποιημένες θέσεις της ΝΔ όσον αφορά την οικονομία και την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου αναμένεται να παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς σε σημερινή του ομιλία... και ενώ αυξάνονται τα τελεσίγραφα από τις Βρυξέλλες για την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων.

Από τη λεωφόρο Συγγρού δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η ώρα και το μέρος που θα γίνει η νέα παρέμβαση Σαμαρά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που διαμορφώνονται σχετικά με το πακέτο αλλαγών που μπορούν να έρθουν στη δανειακή σύμβαση, από το βήμα του ΕΒΕΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει αύριο Παρασκευή στις 12.00 στον πολυχώρο Αθηναΐς το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα εστιάζει στους τομείς: οικονομία, κοινωνικό κράτος - εργασία, δημοκρατία - πολιτικό σύστημα και εξωτερική πολιτική άμυνα.

Με τα προεδρεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) θα συναντηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις 11:00 και 12:30, αντίστοιχα, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ .

Συνάντηση με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο θα έχει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Μενιδίου θα μιλήσει στις 8.30 το βράδυ η Αλέκα Παπαρήγα.

Ο Φώτης Κουβέλης περιοδεύει σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία. Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ