2018-03-30 11:47:52
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε στρατιωτικούς
Με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του,

οι μαθητές στα σχολεία της περιοχής παραμένουν εντός των κτιρίων για λόγους ασφαλείας

Ένας άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε στρατιωτικούς, σε βάση κοντά στη Γκρενόμπλ, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην αστυνομία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ ο δράστης διέφυγε.

Με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, οι μαθητές στα σχολεία της περιοχής παραμένουν εντός των κτιρίων για λόγους ασφαλείας, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό δίκτυο BFMTV, οι στρατιωτικοί είχαν βγει το πρωί για τρέξιμο από το στρατόπεδο της Βαρς-Αλιέρ-ε-Ρισέ, στην Ιζέρ, στην κεντροανατολική Γαλλία, όταν το όχημα έπεσε πάνω τους. Γύρω στις 09.45 ώρα Ελλάδος, κοντά στο στρατόπεδο, ένας άνδρας προσπάθησε να πέσει πάνω σε δύο στρατιώτες του 93ου συντάγματος πυροβολικού του Βαρς για αδιευκρίνιστους λόγους», δήλωσε άλλη πηγή προσκείμενη στην έρευνα, η οποία πρόσθεσε ότι «λόγω των συνθηκών, το περιστατικό αυτό ελήφθη σοβαρά υπόψη, μολονότι δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του οδηγού. Κανένας δεν τραυματίστηκε».

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας μετά την την ομηρία τζιχαντιστή μέσα σε σούπερ μάρκετ στα νότια της χώρας, στην πόλη Τρεμπ, την περασμένη Παρασκευή, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ατόμων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ