2018-04-01 19:34:23
Φωτογραφία για Πανικός στην Πάτρα: Αιμόφυρτος Αφγανός στο λιμάνι - Ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό και επεισόδια με 300 μετανάστες
Ο μετανάστης έχει γεμίσει αίματα... Οπως καταγγέλλει τον χτύπησε άνδρας από την ασφάλεια του πλοίου Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με άλλα δύο άτομα είχε φθάσει στον καταπέλτη του πλοίου που ετοιμαζόταν να αποπλεύσει.

Στο λιμάνι της Πάτρας επικράτησε πανικός. Τουλάχιστον 300 Αφγανοί μπήκαν μέσα και ζητούσαν από τους Λιμενικούς να βρεθεί ο άνδρας που χτύπησε τον ομοεθνή τους. Ξεκαθάρισαν πως οι Λιμενικοί δεν είχαν καμία εμπλοκή στο επεισόδιο. Μέσα στην ζώνη ISPS επικρατούσε πανικός. Μετανάστες έτρεχαν, λιμενικοί τους κυνηγούσαν, σειρήνες ακούγονταν παντού.

Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει νωρίτερα όταν πάνω από 300 μετανάστες κατάφεραν να μπουν μέσα στον χώρο ISPS. Οπως απεδείχθη μέχρι και τα κάγκελα έχουν σπάσει σε κάποιο σημείο.

Οι Λιμενικοί τους κυνηγούσαν, κάποιοι έφθασαν μέχρι τον καταπέλτη και εκεί έγινε το επεισόδιο.

Τελικά οι λιμενικοί τους είπαν πως 3 άτομα μαζί με τον τραυματία θα μπορούσαν να παραμείνουν στον χώρο μέχρι να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ