2018-04-04 11:15:56
Φωτογραφία για Τμήματα με βαρύνουσα εγκληματικότητα έχουν 5 και 7 αστυνομικούς - Υπουργός που διαμένει στην περιοχή με έχει 10!!! Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη;
Το bloko.gr συνεχίζει την έρευνα αλλά και τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών που πλέον παρέχονται βροχηδόν από αγανακτισμένους αστυνομικούς των οποίων έχει

διαστρεβλωθεί ο συνταγματικός ορισμός του καθήκοντος, για τη μετάλλαξη της κυβέρνησης σε ότι αφορά στην αντικειμενική χρήση των εντεταλμένων για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια υπηρετούντων στο σώμα της ΕΛΑΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνουμε ότι σε περιοχές όπως τα Καλύβια και η Βάρη (προ ενοποίησης των 3 Β η τελευταία), στελεχώνονται με 7 ή και 5 αστυνομικούς. Στην ίδια περιοχή διαμένει υπουργός, για τον οποίο η δύναμη για την ασφάλεια του ίδιου και της κατοικίας του, πολύ προσφατα αναβαθμίστηκε από 5 σε 10 αστυνομικούς. Μάλλον θα είναι δίκαιο.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί που πλέον στελεχώνουν το ενοποιημένο τμήμα των 3 Β (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη) μπορεί να έχουν αυξηθεί αριθμητικά, πλην όμως σχεδόν στο σύνολο της η δύναμη, διατίθεται είτε σε φύλαξη στόχων, είτε σε μέτρα. Από κανένας έως ελάχιστοι για τον πολίτη. Μάλλον έγινε και η πράξη.

Το bloko.gr αναμένει από τους αναγνώστες του αστυνομικούς να συμπληρώσουμε γεωγραφικά το παζλ (tambula rasa) της ανυπαρξίας στην αστυνόμευση του πολίτη, με τρανταχτά παραδείγματα όπου η φύλαξη, η προστασία και η ασφάλεια του ενός, κρίνεται κι αποτιμάται πολλαπλάσια υπέρτερη απ' ότι του πολίτη. Ενός πολίτη κυριολεκτικά απροστάτευτου, πάνω στον οποίο ξεσπά ο εφιάλτης της απειλής του εγκλήματος σε βάρος της ζωής και της περιουσίας του.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ