2018-04-04 22:03:16
Φωτογραφία για Οθωμανοί Γερμανίας: Αυτά είναι τα επίλεκτα τάγματα εφόδου του Ερντογάν που σπέρνουν τον τρόμο - Χτυπούν, μαχαιρώνουν, πυροβολούν και... [video]
Χούλιγκαν - δολοφόνοι στην υπηρεσία του Ερντογάν - Σπέρνουν τρόμο οι "Οθωμανοί Γερμανίας" για... τα μάτια του Σουλτάνου - Στενές επαφές του αρχηγού τους με την Τουρκική μυστική υπηρεσία - Χτυπούν, μαχαιρώνουν, πυροβολούν οποιονδήποτε... "εχθρό"

Τον «δάκτυλο» του Ερντογάν στην Γερμανία αποτελούν οι «Οθωμανοί Γερμανίας» μια ακραία οργάνωση που παραπέμπει ευθέως σε… τάγμα εφόδου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, η ομάδα αυτή «κρύβεται» πίσω από μία σχολή πολεμικών τεχνών, στην οποία τα μέλη της εξασκούνται να «τσακίσουν» όσους αμφισβητούν τον… Σουλτάνο Ερντογάν.

Επιτίθενται, Χτυπούν, μαχαιρώνουν. ακόμα και πυροβολούν τους «εχθρούς» της Τουρκίας, με τον αρχηγό της Μεχμέτ Μπαξί να έχει στενές σχέσεις με τις τουρκική μυστικές υπηρεσίες.

Ο ίδιος δικάζεται αυτήν την περίοδο από το δικαστήριο της Στουτγγάρδης για σωρεία κατηγοριών. Ως βασικός στόχος των «Οθωμανών Γερμανίας» είναι οι Κούρδοι, οι Γκιουλενιστές και όσοι… σατιρίζουν τον Ερντογάν.

Ιδρύθηκαν το 2015 και ήδη έχουν στις γραμμές τους 1.500 επίλεκτα μέλη σε όλη την Γερμανία, θέλοντας να σπείρουν τον «τρόμο» σε όλη την χώρα.

Νωρίτερα ο Ερντογάν είχε «τερματίσει» την προπαγάνδα με κοριτσάκι να εμφανίζεται να κλαίει με λυγμούς στα Άδανα της Τουρκίας επειδή οι γονείς της… δεν την πήγαν να δει από κοντά τον Ταγίπ Ερντογάν!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ