2018-04-07 17:19:15
Φωτογραφία για Να τι πρέπει να κάνετε για να μην μυρίσουν ποτέ ξανά τα κλειστά σας παπούτσια!
Για να εξαφανίσετε κάθε άσχημη μυρωδιά, κάντε αυτό...Κλειστά παπούτσια φοράτε όλους τους μήνες του χρόνου πράγμα που σημαίνει πως κάποια στιγμή, όσο και να μην το θέλετε, αυτά αρχίζουν να μυρίζουν και μάλιστα… άσχημα!

Η λύση φυσικά δεν είναι να μην τα φορέσετε ξανά μέχρι να ξεμυρίσουν. Τα sneakers που φοράτε χειμώνα-καλοκαίρι χωρίς διακοπή χρειάζονται την δική σας επέμβαση για να αρχίσουν να μυρίζουν και πάλι όπως όταν τα πρωτοαγοράσατε.

Το μυστικό σίγουρα δεν είναι να μην τα φορέσετε ξανά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετή μαγειρική σόδα μέσα στο εσωτερικό των παπουτσιών σας. Έπειτα, βάλτε τα παπούτσια σας σε δύο διάφανα σακουλάκια μιας χρήσης (ένα παπούτσι σε κάθε σακουλάκι) και δέστε τα σακουλάκια πολύ καλά.

Βάλτε τα σακουλάκια στο ψυγείο και αφήστε τα εκεί για ένα ολόκληρο βράδυ. Μέχρι το πρωί όλες οι άσχημες μυρωδιές θα έχουν γίνει παρελθόν.

Η μαγειρική σόδα θα κάνει τα παπούτσια σας να ξεμυρίσουν.

Η μαγειρική σόδα, από τη μια μεριά, διώχνει την άσχημη μυρωδιά και το κρύο του ψυγείου, από την άλλη μεριά, σκοτώνει τα βακτήρια. Έτσι μέσα σε ένα βράδυ έχετε και πάλι πεντακάθαρα και μοσχομυρωδάτα παπούτσια.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ