2012-05-31 16:12:03
Φωτογραφία για Έρχεται το V στο Star
Μετά το «Supernatural», οι θαυμαστές των σειρών φαντασίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν στο Star τη νέα σειρά με τίτλο «V» από την Τετάρτη 6 Ιουνίου και στη συνέχεια κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στη 01:15.

Οι Επισκέπτες (V – isitors) είναι ανάμεσά μας. Εμφανίζονται σε κάθε μεγάλη πόλη στον κόσμο και προωθούν το μήνυμα της ειρήνης.

Θέλουν να μοιραστούν τη γνώση τους στην τεχνολογία και την άποψή τους ότι πρέπει όλοι να είμαστε ένα «μεγάλο χωριό», όχι χωρισμένοι σε χώρες, όχι διχασμένοι από τον φόβο. Σκοπός τους να ενώσουν όλη την ανθρωπότητα και για να τον πετύχουν βασίζονται σε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της ανθρώπινης φύσης: την αφοσίωση.

Αρχικά οι (V) Επισκέπτες θεωρούνται απειλή αλλά γρήγορα καταφέρνουν να αλλάξουν αυτή την άποψη, ειδικά στους νέους, που θεωρούν ότι ήρθαν τη στιγμή που τους χρειαζόμασταν περισσότερο.

Για τον έφηβο Τάιλερ είναι το εισιτήριο για να λάβει μέρος σε κάτι μεγάλο, σε κάτι που προσφέρει την ελπίδα. Για τον Τσαντ, έναν εγωκεντρικό, φιλόδοξο παρουσιαστή ειδήσεων, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις, που θα πάρει από την Άννα, την αρχηγό των (V) Επισκεπτών, είναι ό,τι πιο σημαντικό για να γίνει κυρίαρχος στον χώρο του. Ο ιερέας Τζακ αμφισβητεί τις καλές προθέσεις των (V) Επισκεπτών και αναζητεί την αλήθεια.


Το καστ της σειράς αποτελείται από τους σκηνοθέτες Ιβ Σιμόν, Ντέιβιντ Μπάρετ, Μπράιαν Σπάισερ, Ντιν Γουάιτ και τους ηθοποιούς Ελίζαμπεθ Μίτσελ, Μόρις Τσέστνατ, Τζόελ Γκρετς, Λόγκαν Χόφμαν, Σκοτ Γουλφ, που επιλέχθηκαν για το remake του «V».

Ο πρώτος κύκλος είναι παραγωγής 2009-2010 και θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2009 και τον παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 9.75 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ προβάλλεται σε 24 χώρες.
mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ