2012-05-31 16:25:13
Φωτογραφία για Νίνης και Κ.Παπαδόπουλος στους Top-10 νέους του Euro
Αγγλική ιστοσελίδα παρουσίασε μία λίστα με 10 νεαρούς παίκτες που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς στο Euro 2012, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνονται Νίνης και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Διαβάστε τα σχόλια για τους 2 διεθνείς.

Οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σωτήρης Νίνης είναι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν για πολλά ακόμα χρόνια με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όμως ίσως κάνουν το πρώτο τους "μπαμ" σε εθνικό επίπεδο στο επικείμενο Euro.

Αυτό μάλιστα εκτιμάει η αγγλική ιστοσελίδα "Who Ate All The Pies", η οποία παρουσίασε την Παρασκευή (31/5) αφιέρωμα με τους 10 πιο ελπιδοφόρους παίκτες ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον άσο της Σάλκε και το νέο απόκτημα της Πάρμα να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους "εκλεκτούς".

Η αναφορά στον Κυριάκο Παπαδόπουλο (3ος στη λίστα): Δυναμώνοντας συνεχώς μετά το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό σε ηλικία 15 ετών, ο κεντρικός χαφ της Σάλκε έρχεται στη διοργάνωση προερχόμενος από μία πολύ καλή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα.


Εκεί σχημάτισε ένα δυναμικό αμυντικό δίδυμο με τον περισσότερο περιπετειώδη Ματίπ, με τον 20χρονο Παπαδόπουλο να παρέχει την απαραίτητη δύναμη στο χώρο του κέντρου.

Ο Έλληνας κεντρικός μέσος έχει διανύσει ήδη πολύ δρόμο στην σύντομη καριέρα του, έχοντας γίνει ο νεότερος παίκτης που έχει παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα (15 ετών και 283 ημερών) και έχοντας συμπεριληφθεί στην κορυφαία ενδεκάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 σε ηλικία 16 ετών, πριν κάνει το άλμα στη Μπουντεσλίγκα.

Η αναφορά στον Σωτήρη Νίνη (9ος στη λίστα): Δεν είναι το είδος του παίκτη που θα συνέδεες αμέσως με την Εθνική Ελλάδας, ο 22χρονος Νίνης είναι ένας μικρόσωπος και ευέλικτος ακραίος χαφ.

Αφού ξεχώρισε στον Παναθηναϊκό (έγινε κάποια στιγμή ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου) το όνομά του έπαιξε μεγάλο διάστημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τελικά κατέληξε στην Πάρμα χωρίς πολύ θόρυβο ή ανταγωνισμό από ομάδες για την εξασφάλιση της υπογραφής του.

Αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο ωστόσο όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι θα είναι έτοιμος για το Euro 2012.

Οι 10 πιο ελπιδοφόροι παίκτες ενόψει Euro 2012:

1. Κέβιν Στρόοτμαν (Ολλανδία)

2. Κρίστιαν Έρικσεν (Δανία)

3. Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ελλάδα)

4. Μαρτίν Μαρβέν (Γαλλία)

5. Μάρκο Ρόις (Γερμανία)

6. Αντρέι Γιαρμόλενκο (Ουκρανία)

7. Ιλκάι Γκουντογκάν (Γερμανία)

8. Άλαν Τζαγκόεβ (Ρωσία)

9. Σωτήρης Νίνης (Ελλάδα)

10. Γέτρο Βίλεμς (Ολλανδία)

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ