2012-05-31 16:30:04
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς παίρνει το παιχνίδι πάνω του
Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι εκλογές του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο πολιτικός ηγέτης στον οποίο στρέφονται οι φιλο-ευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, και να δημιουργήσει το εθνικά αναγκαίο και απαραίτητο ανάχωμα, ώστε να μην βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση, και να μην απειληθεί έτσι η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πολιτικός πεπειραμένος και με ευχέρεια απευθείας επαφής με την κοινωνία, γνωρίζει ότι καλείται να σηκώσει στους ώμους του αυτό το δυσβάσταχτο φορτίο. Γι’ αυτό και παίρνει πάνω του το προεκλογικό παιχνίδι, με προσωπικές εμφανίσεις και παρεμβάσεις, τοποθετήσεις επί του συνόλου των θεμάτων τα οποία απασχολούν την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, καθώς και με στοχευμένες περιοδείες σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Μετά τη σημερινή δήλωσή του για την οικονομία, και τις κοινωνικές πτυχές της, ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί το Σαββατοκύριακο στα Δωδεκάνησα, ενώ το εκλογικό επιτελείο της Συγγρού και οι στενοί συνεργάτες του καταρτίζουν ένα πρόγραμμα επισκέψεων σε ολόκληρη τη χώρα.


Η έμφαση δίνεται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, εκεί όπου κατοικεί περίπου ο μισός ενεργός πληθυσμός της χώρας. Και δεν είναι φυσικά τυχαίο το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να είναι υποψήφιος και στην Περιφέρεια Αττικής, μια περιοχή ραγδαίως αναπτυσσόμενη, όπου στις εκλογές της 6ης Μαϊου σημείωσαν εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή.
statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ