2018-04-11 00:00:44
Φωτογραφία για «Το Τέλειο είναι Βαρετό»: Η Τάιρα Μπανκς μοιράζεται τις συμβουλές της μαμάς της
Η Τάιρα Μπανκς έγραψε μαζί με τη μητέρα της βιβλίο με τίτλο Perfect Is Boring (Το Τέλειο είναι Βαρετό).

Ο υπότιτλος, σύμφωνα με το Page Six θα μπορούσε να είναι «10 πράγματα που με δίδαξε η απίθανη, ισχυρή μητέρα μου για την ομορφιά, για το πώς να κάνω οικονομία και πώς να είμαι αφεντικό».

Το σουπερμόντελ, ηθοποιός, συγγραφέας, παρουσιάστρια και παραγωγός των τηλεοπτικών reality show «America's Next Top Model» και «America's Got Talent» λέει ότι «δεν θα έφθανε πουθενά χωρίς τη μητέρα της Κάρολιν Λόντον».

«Ήταν η μάνατζερ, η λογίστρια και η υπεύθυνη για τα επιχειρηματικά μου. Δεν ξόδευε. Αποταμίευε» αναφέρει η Τάιρα Μπάνκς.

Η Κάρολιν Λόντον, ιατρική φωτογράφος ήταν παρούσα ακόμη και σε χειρουργικές επεμβάσεις. Εργαζόταν επίσης ως φωτογράφος για διαφημίσεις καλλυντικών. «Από εκείνη έμαθα τα πάντα για το make up» σημειώνει η Τάιρα Μπανκς.

«Και μου έμαθε έρευνα...έρευνα... δεν υπάρχει νέα επιχείρηση χωρίς έρευνα. Όταν έκανα πρώτη φορά μόντελινγκ στο Παρίσι, με ανάγκασε να τα μάθω όλα εκ των προτέρων» είπε.


«Έλεγε: Απόρριψη; Και τι έγινε! Δεν απορρίπτουν εσένα. Απορρίπτουν το προϊόν σου. Διόρθωσέ το. Χάσε βάρος. Άλλαξε χτένισμα. Προσάρμοσε το makeup. Άλλαξε κοινό. Πήγαινε από την υψηλή ραπτική στην καθημερινή μόδα. Επαναστάτησε, πειραματίσου».

Η Τάιρα Μπανκς αναφέρεται και σε πολλές άλλες συμβουλές της μητέρας της, όπως: «Βεβαιώσου ότι η ομάδα σου είναι σε εγρήγορση. Μην κρατάς κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα. Και πρόσεχε τους παπαράτσι. Δεν θα είσαι σούπερ μοντέλο για πάντα. Με την εκπομπή σου, μην επισκιάζεσαι, μην προωθείς ή εκθέτεις τον εαυτό σου, μην είσαι ευάλωτη».

Η Κάρολιν Λόντον συμβούλευε την κόρη της και για τα ραντεβού. «Μην μιλάς πολύ. Προσπάθησε να είσαι σιωπηλή». Ήταν δύσκολο όταν είχα τα νεύρα μου, σχολιάζει η Τάιρα Μπανκς.

Για το πώς μεγαλώνεις έναν έφηβο/μία έφηβη η μητέρα της Τάιρα Μπανκς έλεγε: «Γίνονται ενήλικες. Μην τους μεταμορφώνετε σε alliens. Θυμηθείτε όταν ήσασταν παιδί. Να είστε απλά γονιός».

Στο βιβλίο Perfect It Boring η Τάιρα Μπανκς και η μητέρα της, Κάρολιν Λόντον μοιράζονται όσα έμαθαν από την πορεία της Τάιρα, η οποία από ανασφαλής προέφηβη έγινε supermodel και επιχειρηματική δύναμη.

Στην επίσημη σύνοψη του βιβλίου τονίζεται: «Αν και θα είναι η πρώτη που θα σας πει ότι δεν είναι η καλύτερη φίλη της κόρης της - επειδή δεν είναι τέτοιου είδους μαμά! -δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπογραφή της Κάρολιν με τη μείξη ενθάρρυνσης και σκληρής αγάπης οδήγησε την Τάιρα στο σημείο, στο οποίο είναι σήμερα και εδώ το ανταποδίδουν για να ενδυναμώσουν τους αναγνώστες με μια υπενθύμιση ότι το τέλειο πραγματικά δεν είναι εντυπωσιακό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ