2018-04-11 07:51:54
Φωτογραφία για Γκολ-πρόκριση του Μανωλά και επική ανατροπή από την Ρόμα 3-0 την Μπαρτσελόνα
Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Chamnpions League και ταυτόχρονα επική ανατροπή στη διοργάνωση (μόλις 2 φορές είχε ανατραπεί διαφορά τριών τερμάτων σε αγώνα ρεβάνς) σημειώθηκε στο «Ολίμπικο».

Με τον Κώστα Μανωλά να πετυχαίνει το γκολ-πρόκρισης στο 82΄ η Ρόμα νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-4 στο «Καμπ Νόου» και αναμφισβήτητα η ομάδα της «αιώνιας πόλης» έφτασε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή στιγμή της ιστορίας της.

Μετά από 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν, η «Μπαρτσα» ηττήθηκε για 2η φορά, αλλά η ήττα αυτή έμελλε να της στερήσει τη δυνατότητα να φτάσει για 11η φορά στους ημιτελικούς του Champions League.

Η Ρόμα το πίστεψε πάρα πολύ παρά το εις βάρος της αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Τζέκο (6΄) και στο 58΄ με το πέναλτι του Ντε Ρόσι το όνειρο των γηπεδούχων άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά». Ο Κώστας Μανωλάς ήταν αυτός που το έκανε πραγματικότητα με την κεφαλιά στο 82΄, σηκώνοντας το «Ολίμπικο» στο πόδι και στέλνοντας την Μπαρτσελόν στα... Τάρταρα.


Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)

Κίτρινες: Φάτσιο, Ζεσούς

ΡΟΜΑ (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Ναϊνγκολάν (77΄ Ελ Σαράουϊ), Ζέσους, Στρότμαν, Τζέκο, Κολάροφ, Σικ (73΄ Ουντέρ), Ντε Ρόσι, Φάτσιο, Φλορέντσι, Μανωλάς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (85΄ Ντεμπελέ), Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (85΄ Πάκο Αλκάθερ), Ινιέστα (80΄ Γκόμες), Σουάρες, Μέσι, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ