2018-04-11 11:00:40
Φωτογραφία για Ποια κίνηση στη σεξουαλική επαφή μαρτυρά πως η γυναίκα δεν είναι πιστή
Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβει ένας άντρας ή μια γυναίκα εάν το έτερον ήμισυ απατά. Βέβαια, όπως διαπίστωσαν τώρα Αμερικανοί επιστήμονες, για τις γυναίκες υπάρχει μια μικρή κίνηση στο σεξ που μπορεί να μαρτυρήσει πως έχουν απατήσει τον σύντροφο τους.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Harvard στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σεξουαλικές συνήθειες 138 φοιτητριών και 121 φοιτητών.

Σκοπός τους ήταν να βρουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή είναι πιθανό να απατήσουν τον/την σύντροφό τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας.

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, και οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν οργασμό, ειδικά όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό

Οι ειδικοί βρήκαν ακόμα πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άντρες. Μάλιστα, τα ποσοστά αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα..

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.

Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις "παράνομες" σχέσεις.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ