2018-04-11 11:43:47
Φωτογραφία για Ο Κακός χαμός: Παπανώτας ξεφιλίζει τη Ραμόνα - Εγώ δεν πάω σε κω…μπαρα, ούτε σε... [video]
"Βγήκε από μέσα το... από "τσο" αρχίζει Δεν φταίει η κυρία που ήρθε οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου στη χώρα μας για να κάνει δήθεν μόδα".

Ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Ραμόνα Βλαντή, πήρε απάντηση από τη νικήτρια του My Style Rocks, αλλά η συνέχεια, στο πλατό του Happy Day, ήταν σκληρή. «Ποιος είναι ο Παπανώτας; Δεν τον γνωρίζω τον κύριο», είπε η Ραμόνα Βλαντή και αφού αναρωτήθηκε αν είναι δημοσιογράφος στην Ελλάδα του 2018, κατέληξε λέγοντας την άκομψη φράση: «Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο, όχι ο γεμάτος». Ο Δημήτρης Παπανώτας, αφού άκουσε τη δήλωση, σε ήρεμο ύφος, «έσφαξε με το βαμβάκι» το… κορίτσι της μόδας «Βγήκε από μέσα το… από «τσο» αρχίζει. Δεν φταίει η κυρία που ήρθε οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου στη χώρα μας για να κάνει δήθεν μόδα. Επίσης δεν φταίει που δεν ξέρει ποιοι έκαναν εδώ τηλεόραση τόσα χρόνια
. Φταίνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης που ξαφνικά, έχει δύο χρόνια που μας γέμισαν κυρίες οι οποίες σύχναζαν όχι σε σικ κλαμπ της Αθήνας, αλλά φαντάζομαι σε μέρη που δεν συχνάζω εγώ. Που να με ξέρει η κοπέλα; Εγώ δεν πάω σε καζίνο ποτέ, δεν πάω σε στριπτιτζάδικα, δεν πάω σε κω…μπαρα, δεν πάω σε σκυλάδικα του 17ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού… Για να μην με ξέρει, μάλλον συχνάζουμε κάπου αλλού.

Να μάθω ποια είναι τι; Να πάω να κάνω έρευνα στο Βουκουρέστι; Κάποια κανάλια περιθάλπουν αυτούς τους ανθρώπους και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν αυτό. Είναι λίγο βηταρία. Έχει το ίδιο επίθετο με τον Κόμη Δράκουλα, από που θα ‘ναι; Είναι ντροπή! Κάποιος να τις μαζέψει και κάποιος να μαζέψει και τους συγκεκριμένους κυρίους που υποτίθεται ότι ξέρουν τηλεόραση και κάνουν αυτά τα εγκλήματα».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ