2012-05-31 17:27:13
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πεισμωμένοι και αποφασισμενοι να πάρουν τη νίκη και τον τίτλο του πρωταθλητή το Σάββατο (02/06, 19.00), στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν πολλά στον παράγοντα της έδρας, εν όψει του κρίσιμου 5ου τελικού με τον ΠΑΟ, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος στο ΣΕΦ η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι "μετρούν" παράλληλα, τρεις νίκες επί του ΠΑΟ, μία στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και δύο στους τελικούς των πλέι οφ και από εκεί πηγάζει η πεποίθησή τους πως είναι στο χέρι τους να πανηγυρίσουν τον τίτλο στο ΣΕΦ το Σάββατο.

Χρόνος για χάσιμο βέβαια, δεν υπάρχει και ο "Ντούντα" με τον άμεσο συνεργάτη του, Βαγγέλη Αγγέλου, σήμερα το μεσημέρι επανήλθαν στο ΣΕΦ, για προπόνηση και μάλιστα τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς περίπου 15 οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν έξω από το κλειστό και τους στήριξαν ψυχολογικά.


Ο Ολυμπιακός θα έχει το Σάββατο (02/06) στο πλευρό του και τον 6ο παίκτη του, ο οποίος «εξαφάνισε» σε ελάχιστη ώρα τα εισιτήρια του 5ου τελικού κόντρα στον "αιώνιο".

Το κυριότερο για το Σέρβο τεχνικό είναι να επέλθει η ηρεμία στην ομάδα του και να υπάρξει η απόλυτη συγκέντρωση εν όψει του Σαββατιάτικου (02/06) αγώνα. Το θετικό για τον ίδιο είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς είδε σήμερα όλους τους παίκτες του να τίθενται στη διάθεσή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ